Home     About Us     Sitemap             


 
>  Changhua County to introduce driverless buses powered by green energy                >  EcoMobility World Festival kicks off in southern Taiwan’s Kaohsiung                >  ASUS to recycle 20 percent of its global e-waste by 2025                >  ASUS remains Taiwan’s top global brand                >  AsusTek remains Taiwan’s top global brand                >  Taiwan debuts aerospace tech in Japan                >  TAITRONICS 2016 Showcases Diversified Applications of Smart Technologies                >  Taiwan firm 1st in world to make Gore-Tex under license                >  Taiwan High Speed Rail wins Asia-Pacific smart transport award                
News
Prezentarea site-ului B2B Taiwan Trade


 
Taiwan Trade Center, Bucharest
2015-04-06
         


Taiwantrade este liderul din Taiwan de site-uri B2B susținut de guvernul Taiwanului.

Avem 69000 membri furnizori și 360.000 de cataloage de produse. Taiwantrade are informații cu privire la 97% din exportatorii verificați din Taiwan. Site-ul nostru primeste 85.000 de vizite in fiecare zi. Cumparatori mari, cum ar fi Walgreen, EMC Organe de asamblare si Instrumente, T & T Inc Supermarket, Piaggio și Japana Co, Ltd. folosesc Taiwantrade pentru a găsi furnizori din Taiwan.

Este ușor de a afla informații privind Taiwantrade. Este nevoie de doar 3 pasi: 1) Căutare cuvinte cheie, 2) Selectați un articol, 3) Trimite o solicitare. Există, de asemenea, un buton "Caută asistență" de pe homepage care vă duce direct la pagina unde completați formularul.

Dacă doriți să vă întâlniți și să discutați cu furnizori on-line, puteti contacta biroul nostru. Managerul de proiect vă va contacta și aranja întâlnirile în consecință.

Dacă doriți să comandați o mostră de la un furnizor, puteți face acest lucru pe site-ul iDealEZ. Plata se poate face prin Paypal sau card de credit. În prezent, există 800 de vitrine online și peste 17.000 de articole pe iDealEZ.

Pentru cele mai recente informații de la Taiwantrade, vă puteți abona la newsletter-ul nostru. Aici găsiți știri din industrie, economie, produse și evenimente comerciale legate deTaiwan. Pentru utilizatorii pe picior de plecare, există Taiwantrade App pentru a vă menține la curent oriunde v-ați afla.

Atașat puteți urmări o prezentare a site-ului care vă va exemplifica principalele functionalități.

După cum ați văzut, ca și  cumpărători vă oferim mai multe canale online pentru a găsi furnizori din Taiwan. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutor.

 

Vă mulțumim!

 
Attachment:
 
 
Taichung World Flora Expo(2017/12/20)
 
Protocol de Colaborare între Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și TAIWAN TRADE CENTER(2017/12/08)
 
Changhua County to introduce driverless buses powered by green energy(2017/11/08)
 
EcoMobility World Festival kicks off in southern Taiwan’s Kaohsiung(2017/10/02)
 
ASUS to recycle 20 percent of its global e-waste by 2025(2017/07/25)
 
(C) Taiwan External Trade Development Council, All Rights Reserved.  Powered by
Organized by the Bureau of Foreign Trade (BOFT), Ministry of Economic Affairs of the Republic of China
Implemented by the Taiwan External Trade Development Council (TAITRA)
3F, Chamber 1,Strada Buzesti 62-64, Sector 1,Bucharest, Romania
Tel. : +40 (21) 3119971 Fax : +40 (21) 3119974 E-mail : bucharest@taitra.org.tw